Învață cum să te înconjori de armonie și de pace​

Participă la cursul practic în 10 părți, cu instrucțiuni detaliate, meditații și fișe de lucru!

Revigorează-ți viața cu Feng Shui

Simți că…

Viața ta e într-un oarecare dezechilibru?
Casa ta nu îți dă putere?
Există blocaje care stau în calea succesului tău?

Feng Shui poate avea un efect remarcabil asupra tuturor aspectelor din viața ta: cariera, relațiile și bunăstarea ta generală​.

Dacă vrei să înveți cum să aplici principiile Feng Shui în viața ta, nu vei găsi profesor mai bun decât Marie Diamond. Ea este unul dintre cei mai apreciați maeștri Feng Shui din Occident și are zeci de ani de experiență în știința Feng Shui.

În 10 lecții practice, Marie Diamond te învață cum să-ți armonizezi spațiul cu ajutorul Feng Shui. Și tot ceea ce vei învăța poate fi implementat imediat în casa ta.

Cursul începe în data de 05.02.2024.     Alătură-ni-te astăzi și deschide-ți viața către noi posibilități, abundență și prosperitate, prin puterea Feng Shuii.

Pentru o perioadă limitată

Profită de oferta specială

Acum, pentru doar 147 €

În loc de prețul obișnuit, de 499 €

CE TE AȘTEAPTĂ ÎN CURSUL PRACTIC DE 10 SĂPTĂMÂNI​:

Leave Blank

Leave Blank

#1 Introducere în Arta Feng Shui

În această lecție, Marie îți prezintă noțiunile de bază referitoare la armonia tradițională chineză. Vei învăța ce legătură au elementele din spațiul nostru personal cu Feng Shui. Lecția se încheie cu o meditație ghidată, în care vei identifica energia din casa ta, pentru a localiza intuitiv dezechilibrele.

#2 Feng Shui și Legea Atracției

În această lecție, Marie îți împărtășește o poveste personală, care i-a revelat un lucru foarte important. Află cum a reușit să-și concretizeze cele mai mari dorințe, după această dură lovitură a sorții. De asemenea, ea îți va prezenta metodele esențiale prin care să obții anumite efecte pozitive, precum regimul optim de somn sau progresele la serviciu. Lecția se încheie cu un exercițiu simplu, prin care poți descoperi impactul pe care energiile din casă îl au asupra ta și modul în care poți folosi Legea Atracție pentru a le îmbunătăți.

#3 Casa ta, ca Tablă de Viziuni 3D

În această lecție, Marie aprofundează Legea Atracției. Ea îți arată că a ta casă, e ca o tablă de viziuni în 3D. Tot ceea ce te înconjoară este energie – fiecare obiect de mobilier sau decorativ emană o anume energie. Însă și starea ta mentală joacă un rol important. La finalul lecției, Marie te va ghida într-o meditație puternică, pentru a deveni mai conștient de energiile din casa ta.

#4 Ești Regele sau Regina Casei tale

În această lecție, vei învăța totul despre primul principiu Feng Shui. Învață cum să influențezi pozitiv frecvența energetică, schimbându-ți poziția în spațiu. Creează spațiu în casa ta pentru a-ți îmbunătăți viața, la toate nivelurile.

#5 Ordinea și Legea Atracției

Eliberează-te de haosul din jurul tău. Trăim într-o lume inundată de lucruri materiale. Multe dintre ele nici nu ne trebuie. Excesul de obiecte te poate limita și sufoca. Marie te ajută să te lepezi de toate lucrurile care emană energii negative. Lecția se încheie cu o meditație ghidată pentru a te elibera de blocajele emoționale, a te lepăda de trecut și a-ți degaja spațiul de locuit.

#6 Numărul tău Energetic Personal

În această lecție, vei afla care este numărul tău energetic și ce dezvăluie el despre sănătatea ta, despre relații, evoluția spirituală, înțelepciunea și succesul tău. Marie îți va arăta și cum să folosești direcțiile pe care le-ai găsit atunci când ți-ai amenajat spațiu, pentru a crea energie pozitivă.

#7 Feng Shui pentru Succes

În această lecție, vei învăța în detaliu principiile legate de succes. Marie îți oferă exemple concrete de lucru cu elementele dintr-un spațiu, pentru a crea echilibru. La finalul lecției, o meditație ghidată îți va permite să faci o conexiune mentală cu direcția ta către succes.

#8 Feng Shui pentru o Sănătate mai Bună

Lecția 8 se axează pe sănătatea ta și pe modul în care îți poți aranja casa pentru a o îmbunătăți. De asemenea, vei învăța cum să-ți activezi propria direcție către sănătate sau numărul tău energetic pentru sănătate – și vei afla care culori te stimulează pozitiv. Lecția se încheie cu o nouă meditație ghidată.

#9 Feng Shui pentru Relații

În această lecție, vei învăța ce tipuri de relații interpersonale poți influența pozitiv și în ce zonă din casa ta. O meditație ghidată te va ajuta să decizi asupra căror relații să te concentrezi. Marie îți dă exemple concrete despre alinierea obiectelor și teoria culorilor, pentru fiecare număr energetic.

#10 Feng Shui pentru Înțelepciune

În ultima lecție, Marie discută despre înțelepciune și modul în care aceasta se leagă de Feng Shui. Ea îți dezvăluie înțelepciunea ta sau numărul tău energetic pentru evoluția spirituală. Lecția se încheie cu o ultimă meditație.

Pachetul tău special, bonus pentru ​Cursul Practic Feng Shui

Acest pachet bonus special e plin cu materiale suplimentare, care te vor sprijini în procesul de învățare​.
 
Curs online de 10 lecții

Curs de Feng Shui practic, cu demonstrații concrete, împreună cu maestra Feng Shui, Marie Diamond. Lecțiile-cheie sunt însoțite de meditații, pentru a putea obține imediat rezultatele dorite!

Valoare 499€

 

 

Fișe de lucru

Vei avea acces la fișe de lucru, care îți vor permite să implementezi învățăturile, precum și la un caiet de lucru ce rezumă ideile principale ale cursului și exerciții prin care să aprofundezi cursul. Disponibile în engleză și română.

Valoare 39€

 

 

Audiobook în limba engleză

Fișiere audio, pe care le poți pune pe un dispozitiv mobil, pentru a putea asculta și învăța oriunde te-ai afla.

Valoare 59€

 

 

Cum faci curățenie în viața de zi cu zi

În acest clip bonus, Marie îți împărtășește concepte și idei valoroase despre organizarea vieții tale în vederea obținerii succesului.

Valoare 59€

 

 

Cum să trăiești în abundență​

Autoare prolifică în domeniul dezvoltării personale, Louise Hay îți arată cum să trăiești cu o mentalitate aducătoare de abundență.

Valoare 99€

 

 

Rezolvarea conștientă a problemelor

Celebrul autor și maestru spiritual Eckhart Tolle îți împărtășește un mod mai bun sau mai intuitiv de a rezolva problemele, cu deplină conștiență și compasiune.

Valoare 59€

 

 

Serie educativă cu Pema Chödrön

Acceptarea cu deschidere a tuturor aspectelor ființei tale descătușează în tine o putere pe care n-o cunoșteai. În această serie educativă în 4 părți, Pema Chödrön, autoare și maestră budistă apreciată, îți va arăta cum poți folosi această putere în viața ta.

Valoare 147€

 

 

Cum să construiești o tablă de viziuni

Marie Diamond discută multiplele beneficii pe care ți le aduce în viață crearea unei table de viziune. Ea îți va arăta exact cum să o faci, pentru a avea succes maxim!

Valoare 59€

 

 

Qi-Gong pentru armonia interioară

Învață beneficiile Qi-Gong, pentru îmbunătățiri imediate în ceea ce privește nivelul de stres, starea de spirit și energia, împreună cu Lee Holden – un prolific maestru Qi-Gong.

Valoare 69€

 

Profită de oferta specială​!

ÎNSCRIE-TE AZI ȘI PRIMEȘTI CURSUL ONLINE COMPLET, PLUS TOATE MATERIALELE SUPLIMENTARE ȘI SUPORTUL EDUCATIV MENȚIONAT MAI SUS!

PROFITĂ DE OFERTA SPECIALĂ, ÎNAINTE SĂ EXPIRE!

Ziua(e)

:

Oră(e)

:

Minute(e)

:

Secunde(e)

Cursul despre FENG SHUI și LEGEA ATRACȚIEI în 10 PĂRȚI cu MARIE DIAMOND, începe Luni​ 05 Februarie 2024 .

Vishen Lakhiani

Fondator  Mindvalley

NU POT SPUNE ALTCEVA DECÂT ”SISTEMUL TĂU DE NUMERE ENERGETICE FUNCȚIONEAZĂ.”

Ți-am folosit sistemul pentru prima oară la firma mea și deja am obținut o creștere cu 20% a vânzărilor, în doar 9 săptămâni. Am crezut că e o coincidență. Dar apoi am făcut același lucru la firma soției, iar ea a obținut aceeași creștere de 20%, tot în 9 săptămâni…

Rhonda Byrne

Autoarea bestsellerului The Secret

“MARIE NE OFERĂ NEPREȚUITE GIUVAIERE DE ÎNȚELEPCIUNE ÎN ÎNVĂȚĂTURILE SALE DESPRE FENG SHUI”

Învățăturile lui Marie Diamond au avut un puternic impact pozitiv în viața mea. Le folosesc atât în viața personală, când și în afacerea mea de producție de film și televiziune. Marie ne oferă neprețuite giuvaiere de înțelepciune în învățăturile sale despre Feng Shui.

Johanna

9.6 din 10 PUNCTE!

Participanții anteriori sunt foarte mulțumiți de Marie Diamond și de cursul online!

Peste 2000 de absolvenți mulțumiți

Unul dintre cele mai apreciate cursuri younity

Vă mulțumesc pentru acest curs minunat! S-au schimbat multe lucruri în viața mea, inclusiv eu însămi. Toate aspectele negative s-au schimbat și mă simt minunat. Acest curs și Feng Shui au fost exact lucrurile de care aveam nevoie. Îi sunt profund recunoscătoare lui Marie!

Tanya

Cursul mi s-a părut excelent, pentru că am putut să-l parcurg în ritmul meu. A fost clar structurat și îmi place faptul că pot reveni oricând la el. Mi-a fost mai ușor să sortez lucrurile cu ajutorul ”principiului sacului” și am reușit să scap de mult balast vechi. Mă simt foarte bine!

Claudia

Un curs minunat! O femeie minunată! Feng Shui înseamnă cunoașterea fluxului apei și al minții – și a felului în care ne dă avânt în viață. Un curs excelent, în care Marie Diamond, total conștientă de flux, ne spune cum să ne direcționăm energia pentru a căpăta putere. Un curs plin de cunoștințe noi, practic, pragmatic și ușor de înțeles, cu numeroase accente spirituale.

Martin

Sunt foarte entuziasmat de modul în care un subiect atât de dificil și de vast a fost făcut accesibil și ușor de înțeles pentru noi. Acest aspect m-a stimulat, precum și meditațiile, care m-au făcut să mă confrunt cu spațiul meu de locuit, să simt energiile din el și să fac schimbările și ajustările potrivite. Mi-a luat timp, hotărâre și energie, dar a meritat. Recomand fără ezitare cursul practic!

Maria

Am început să sortez lucrurile și m-am simțit ca și cum am ținut post. Mă simt mai curajoasă și mai încrezătoare. Parcă a venit primăvara și am parte de un nou început. Mă bucur că încă am acces nerestricționat la curs și abia aștept să văd ce urmează. Dar nu mă așteptasem niciodată ca depresia pe care o aveam de ani de zile să se amelioreze.

100% satisfacție sau primești banii înapoi

Când ești atent la energia din mediul tău, nu doar la energia ta fizică și spirituală, se pot întâmpla lucruri  remarcabile. Feng Shui: Curs Practic îți  va răspunde la toate întrebările pe care le-ai avut despre importanța și eficiența Feng Shui ca filozofie și practică de vindecare. Dacă acest concept e nou pentru tine, acum ai ocazia de a învăța totul despre această practică fascinantă. Dar, dacă în acest moment, simți că cursul nu ți se potrivește, scrie-ne un email la romania@younity.com și te vom rambursa integral, fără nicio întrebare.

Nu lăsa banii să fie o barieră

Dacă ai resurse financiare limitate și nu poți plăti acum tot cursul, trimite-ne un email la romania@younity.com și vom încerca să găsim o cale de a ți-l pune la dispoziție.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE​

Leave Blank

Leave Blank

Care e formatul cursului?

Începând de luni 6 martie 2023, la fiecare 3 zile, vom publica câte o nouă lecție pe platforma online de curs și vei putea urmări clipurile lecțiilor și face exercițiile aferente. Odată ce o lecție e publicată, vei avea acces nelimitat la ea.

La ce alte materiale ajutătoare am acces?

Pentru a te ajuta în această călătorie, ți-am pregătit materiale educative bonus, care se vor debloca pe durata cursului în 10 părți. De asemenea, am pregătit un caiet de lucru ajutător, ce conține rezumate ale lecțiilor și exerciții care te vor ajuta să integrezi învățăturile din curs. Tot în el vei primi și mai multe fișe cu exerciții. În plus, vei avea acces la înregistrările audio ale fiecărei lecții și la alte materiale bonus, ca să poți învăța de oriunde.

Sunt lecțiile în direct?

Lecțiile sunt înregistrate, pentru a permite traducerea materialului.

În ce limbi e disponibil cursul?

Clipurile sunt disponibile în limba engleză, cu subtitrare în română. Meditațiile pot fi și cu dublaj în română. Toate materialele scrise, precum caietele de lucru, sunt disponibile în limba română.

Am acces pe viață la materiale?

Da. Odată ce ai cumpărat cursul, vei avea acces pe viață la toate materialele publicate.

Am acces la curs dacă plătesc în rate?

Da, vei avea acces imediat la cursul complet și la toate materialele bonus, chiar dacă alegi să plătești în rate.

Primesc un certificat la finalul cursului?

Da, vei primi un certificat personal de absolvire.

Pot cumpăra cursul la o dată ulterioară?

Da, însă va trebui să plătești prețul complet de 499 Euro, în loc de cel din oferta specială, de 147 Euro. Oferta specială expiră în data de 5 Martie 2023.

Ce se întâmplă dacă nu îmi place cursul?

Vei fi rambursat 100% dacă ne scrii în acest sens, în termen de 14 zile de la achiziție.

.

Fă cunoștință cu Marie Diamond

Marie Diamond e unul dintre cei mai căutați maeștri Feng Shui din Occident. Ea își folosește intuiția și cunoștințele bogate din domeniul sistemelor energetice din Legea Atracției și al sondajului energetic, combinându-le cu studiile de fizică cuantică, Feng Shui și meditație, pentru a canaliza energie pozitivă în casele indivizilor și ale familiilor - și chiar în mari corporații.

Marie e autoare de succes internațional, lector și consultant - nu doar în domeniul Feng Shui, ci și în Vindecare Karmică, Manifestare și în alte ramuri ale învățăturilor antice. De asemenea, a avut o apariție consistentă în filmul de succes The Secret (Secretul), care a devenit cel mai bine vândut DVD din istorie.

Apreciată în întreaga lume pentru dezvoltare personală și învățăturile sale care transformă vieți, Marie e cunoscută pentru iubirea de oameni și capacitatea de a rafina concepte complexe, într-un mod practic și ușor de înțeles. Este o femeie de afaceri de succes în domeniul spiritualității, își adoră cei trei copii și își savurează călătoria personală cu soțul său.